Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2025
greek english
Αρχική arrow Νέα arrow Νέα της Πρεσβείας arrow Συμμετοχή Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής MED9 (Πάφος, 11 Οκτωβρίου 2024)

Συμμετοχή Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής MED9 (Πάφος, 11 Οκτωβρίου 2024)

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής της MED9 (Ελλάδα, Κύπρος, Κροατία, Γαλλία, Ιταλία, Μάλτα, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ισπανία).

Πριν την έναρξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής στην Πάφο, ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προτεραιότητες του νέου ευρωπαϊκού θεσμικού κύκλου, με έμφαση στα ζητήματα του μεταναστευτικού και της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ.

Επίσης συναντήθηκε με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Abdullah II, όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Loading...