
Στις 27 Φεβρουαρίου 2025 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Eπιχειρηματικό φόρουμ «Επενδύοντας στην Ανασυγκρότηση της Ουκρανίας – Ευκαιρίες για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις».
Το φόρουμ συνδιοργανώνεται από το Ινστιτούτο Tony Blair (TBI), την Οικονομική Σχολή του Κιέβου, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και την European Business Association (EBA), υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών.
Η επικαιροποιημένη έκδοση της ημερήσιας διάταξης αναρτάται εδώ: https://docs.google.com/presentation/d/1l8EqyC3OYp35HlExh4oqcvQ5sFDLUu-o/edit#slide=id.g2d8a0d1a061_4_0 .
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή για την παρακολούθηση του εν λόγω φόρουμ, έως τις 20 Φεβρουαρίου, 2025, μέσω του κάτωθι συνδέσμου: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWmc5Yfh0tkS-t_Rmcs1AZ76BalUP8jY1SB32vjXq_wAm6Ww/viewform .
Πρόσκληση εδώ .
13 Φεβρουάριος, 2025