Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2024
Η Ελλάδα στην Ιαπωνία arrow Νέα της Πρεσβείαςarrow Μάθημα ελληνικής μαγειρικής από την κα Yasmine Lawand-Τσαμαδού (24 Φεβ. 2013)

Μάθημα ελληνικής μαγειρικής από την κα Yasmine Lawand-Τσαμαδού (24 Φεβ. 2013)

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Μέλη και φίλοι της Ιάπωνο-Ελληνικής Εταιρίας συγκεντρώθηκαν στο Shinjuku  του Τόκυο στις 24 Φεβρουαρίου. Η σύζυγος του Πρέσβυ κα Yasmine Lawand-Τσαμαδού έπαιξε το ρόλο του «Διδασκάλου» για την εκδήλωση. Έδειξε σε περίπου 40 κυρίες και κυρίους πώς να μαγειρεύουν πιπεριές γεμιστές, τζατζίκι, παστιτσάδα Κερκύρας και ρυζόγαλο. Επίσης παρατέθηκαν νοστιμότατο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το γνωστό ανά την υφήλιο ελληνικό γιαούρτι και ελληνικό άσπρο κρασί.

cookinglessons
cookinglessons1
cookinglessons2